Smartlog v3 » Gode Råd » Rejsemål
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Rejsemål

20. Feb 2012 10:16, Fynboen

Hvor skal vi rejse hen?

Havana: Mest romantiske Sæson: Marts-april.
Du kan flyve over havet, men du vil ikke få længere fra amerikanske måder end de casas og cafeer i Old Havana. Gennemse vintage billeder af Fidel og Che på Plaza de Armas, derefter gå op Calle Mercaderes, dyk ind i panaderías og parfumerier. Bestil en Bucanero øl (eller en mojito) på Plaza de la Catedral, det er så stort, kigger på mennesker, spot, du kan endda blive til middag. Efter solen går ned, er der musik overalt. Link arme og gøre din vej ned Malecón, Havanas legendariske havnepromenade. Den gamle mand med det patched-up guitar beder ikke om penge, men hans bløde udgave af "Bésame Mucho" er så smuk, som den musik, du vil høre i Cuba. Indånd den varme havluft, som du kigger mod nord, på tværs af strædet Florida, mod et kontinent, der synes så langt væk som månen.

Wien: Mest romantiske sæson: Efterår.
På overfladen er der noget ordentlig om Wien, at det ikke lugter af spontanitet eller pludselig indtrængende. Og dog .... Overvej et drev til vinmarker i udkanten af ​​byen lige før solnedgang for at se lysene begynder at gnistre. I løbet af oktober, vinhøsten, park par ved siden af ​​de smalle veje og strejfer rundt i vin-bakker i søgen efter lidt privatliv. Kunne være smitsom. Tilbage i byen, stopper ved Løsrivelsesbygningen og stirre på Gustav Klimts "Beethoven Frieze", et værk der hylder den menneskelige form og erotisk kærlighed. Wien har andre kendte fristelser: kaffe og chokolade. Den historiske indre by kan prale af snesevis af butikker, der vil tilfredsstille dine koffein og sukker behov, især stærke på morgenmaden. Det er et måltid, der vil forberede dig til noget, i det mindste for et par timer, indtil behovet for en reel mad sætter ind


Barcelona: Mest romantiske sæson: Sommer, når det er varmt og lummert.
​​Spanien: Hvor de lokale ligner Javier Bardem og Penelope Cruz, ingen går ud at spise før 10:30, og gaderne vrimler med så megen fantasi-drevne Gaudís arkitektur, det efterlader dig åndeløs. Det er nemt at bukke under i en by, der har en strand lapning sin sydøstlige kant, hvor selv den skinke - indkøbt fra sort-klovbærende svin opfedes på agern - er en sanselig oplevelse. Start dagen på Mercat de Santa Catarina, modne figner og kødfulde ferskner. Så glide ind i Cuines Santa Catarina og fortære olieholdige sardiner og hvidløgsagtig brød smurt med saftige tomater. Bagefter siesta på Hotel Omm, hvor minimalistisk æstetik vil ikke komme i vejen for dine egne Gaudí-inspirerede fantasier.