Smartlog v3 » Gode Råd » Pigetøj
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Pigetøj

20. Dec 2011 10:24, Fynboen

Pigetøj i rødt og hvidt.
Det er ikke kun fodbold drenge og julemanden som går i tøj der er rød og hvidt, det er kommet godt frem i pigetøj, meget af pigetøj har altid været lyserødt og lilla, men nu er der en mode på vej med rødt og hvidt pigetøj. Det har været meget forskelligt fra årtier til årtier hvilket farver der var fremme, der var engang røgt tøj var til piger men så gik det hele over i at være så prinsesseagtig som overhovedet mulig, lyserødt og lyserødt og lidt hvidt. Nu er den røde farve tilbage i pigetøj. Selvom det er meget sødt det lyserøde, er det nu rart med lidt forandring i farverne, det er jo heller ikke sikkert at man har en pige der er vild med prinsesse ting, nogle piger er lidt mere drenget end prinsesser. Så det er godt for piger der er lidt drenget at der kommer pigetøj der minder om fodbold, for det er svært for en mor at klæde sin lille pige i noget der minder for meget om drengetøj, så lidt en mellem ting det er godt.

De små prinsesser.
Det kan godt være det ikke lyder pænt, men der er ikke noget bedre end at shoppe pigetøj, alt det nuttet lyserøde pigetøj det er da ikke til at stå for, i alle tilfælde ikke for en mor. Selvom man måske ikke lige behøver mere tøj til den lille pige, kan det være meget svært at gå forbi denne lille lilla kjole med super søde hjerter på, og man går jo ikke bare forbi pigetøjet, nej man skal lige kigge, det koster jo ikke noget at kigge, men det gør det hvis man ikke er standhaftig. Selvom man har en ældre pige som den mindste pige kan arve pigetøjet fra, så er det bare så hyggeligt at shoppe efter pigetøj, der er simpel hen ikke noget mere nuttet end pigetøj. Mens de er så små at man selv kan styre hvad det er de skal have på, er der jo ingen grænser for hvad man kan komme i tanke om at købe, men der kommer en alder hvor de selv vil bestemme mere og mere, den tid den sorg.

Pigetøj med mønster og farver.
Det er bare super at handle pigetøj, da der er så mange farver og mønster på bluser og bukser, det er jo ikke lige det man selv går og køber, for man bliver mere almindelig når man får familie, som barn kan man sagtens løbe rundt i pink tøj med grønne striber, men det kan børn, så der har man muligheden for at købe noget tøj som man synes godt om, men ikke selv kan gå i. Pigetøj med mange farver er også ved at komme på mode igen, så mangler vi bare at striber den ene og den anden vej kommer tilbage, det er så pænt til pigerne. Det er sjovt at det for det meste kun er de små piger der løber rundt i så farverigt tøjstil, det er begrænset hvor mange mødre eller kvinder der har så stort farve udvalg i tøj, som de små piger, men der er nogle kvinder hvor det er hængt ved, det flotte pigetøj de havde engang, er udkommet i voksent udgave.

Relaterede