Smartlog v3 » Gode Råd » Masser af fritidsjobs
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Masser af fritidsjobs

18. Oct 2011 11:44, Fynboen

Fritidsjobs er normalt noget man forbinder med teenegere og unge studerende, og det er da også helt klart dem, der har de fleste af de såkaldte fritidsjob. Men faktisk er der også flere og flere ældre mennesker, som er begyndt feks at dele aviser og reklamer ud. Men uanset om man nu tilhører den ene eller anden gruppe, så er der stadig masser af fritidsjobs at få, hvis man kigger de rigtige steder. Der er mange internetportaler, som er begyndt at udbyde fritidsjobs i stor stil.
Så hvis du er en af dem, der har behov for at supplere din indkomst, så er der ikke langt til at finde nogle ledige stillinger. Og så er det bare at komme i gang med at søge, og håbe på at du bliver kaldt til samtale om jobbet.
Hvis du tilhøre den sidste gruppe, som er under uddannelse, så er det også rigtig god træning at komme til nogle jobsamtaler. For det bliver endnu vigtigere i fremtiden, når du skal ud og have "det rigtige fuldtidsjob", at du ved hvordan en jobsamtale foregår, og at du ikke er alt for nervøs osv.
Men det er nu også rigtigt godt for dit fremtidige liv, at du har været vant til at have et job. for så kan man ikke bare bliver hjemme, når man lige har lyst, ligesom man kan i skolen. Så er man nødt til at tage afsted, selvom man måske ikke rigtig har lyst. Og det er nemmere, hvis man allerede har prøvet at arbejde, fremfor hvis man kommer direkte fra skolebænken.

Så selvom der nærmest konstant snakkes om krise i samfundet, så er der altså stadig masser af fritidsjobs at få. Det kræver bare at du gider lave noget, og gerne vil tjene lidt ekstra penge

Relaterede