Smartlog v3 » Gode Råd » LG optimus mobiltelefon
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

LG optimus mobiltelefon

18. May 2011 16:18, Fynboen

Den nyeste smartphone fra LG er LG Optimus 2X. Selve designet på mobilen er ikke dét, der har været i højsæde hos det koreanske firma, men det har hurtigheden derimod. Den skulle efter sigende være en meget hurtig mobil, og den er stadig hurtig, selvom man har downloadet en masse apps osv. Det er på grund af den nye og meget sofistikerede dual-core processor, der er udstyret med to kerner i stedet for en, at LG Optimus 2X er så hurtig som den er. Målt på rå processor kraft i en benchmark-test er den hurtigere end for eksempel den populære HTC Desire og Samsung Galaxy X. Som så mange andre smartphones er den selvfølgelig også proppet med apps. Du kan fra det ene spilsekund til det næste gå fra et spil til at være på nettet og surfe rundt.
LG Optimus 2X har android-styresystem, som er udarbejdet af selveste Google. Der er derfor også en helt ny og opdateret Google Maps applikation, der sørger for du ikke farer vild, når du er på tur. Man kan i den opdaterede version sætte kortet i en vinkel, hvor man bedre kan se omgivelser og bygninger nøjagtigt som, hvis du sad i himlen og kiggede ned.
Et minus ved denne mobil er, at den virkelig er fyldt med applikationer, som bare skal bruges som reklamer. Dem kan man heldigvis nemt fjerne, for mange af dem virker nemlig slet ikke, før du selv har downloadet lige netop den applikation.
Mobilen er udstyret med et 8 megapixel kamera, så den tager meget gode billeder selv under dårlige lysforhold. Det er nemt at dele billeder med sine venner på f.eks Facebook.
Man skulle tro, at det er nødvendigt at lade batteriet op hver eneste dag, når mobilen nu er så hurtig som den er, og kan så mange ting, som den nu engang kan, men det er ikke et faktum her.
LG Optimus 2X er af den dyre prisklasse, men hvis du ikke har så meget tålmodighed og ønsker en mobil, der er hurtig og nem at håndtere, så er den alle pengene værd.