Smartlog v3 » Gode Råd » Klar til skiferien
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Klar til skiferien

11. Nov 2010 15:30, Fynboen

Vi kan efterhånden godt mærke at det er ved at bliver vinter her i lille Danmark. Temperaturen har flere gange været under frysepunktet, og julen nærmer sig med hastige skridt.
For alle dem der elsker at stå på ski, betyder det også at skirejse sæsonen er ved at indfinde sig. Mange tusinde danskere tager hvert år på skiferie enten til udvalgte steder i Europa eller i nogle tilfælde endnu længere væk.
Den helt store skiferie uge er i vinterferien, som ligger i februar. Der holder skolerne lukket, og hele familien kan tage afsted. Hvis du ikke allerede har booket ferien, så kan du på SnowTrex finde gode tilbud på Skiferie.

Hvis I ikke skal have børn med, og har mulighed for at holde ferie udenfor højsæsonen, så kan det godt anbefales. For det første er det væsentlig billigere, og så er der ikke så mange mennesker, så I kommer ikke til at stå i kø ved lifterne osv.

Skal I derimod afsted hele familien, så husk at kigge efter ski-destinationer, som er børnevenlige. For hvis I har mindre børn med, så kan jo ikke stå på ski de samme steder som de voksne.
Flere at ski hotellerne har også forskellige arrangementer til børnene, så de kan hygge sig uden mor og far, og så kan de voksne slappe af, uden at skulle kigge efter børnene.

Held og lykke med Skiferien