Smartlog v3 » Gode Råd » Jobagent
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Jobagent

24. Feb 2011 17:51, Fynboen

Har du ansat din egen jobagent, som sørger for at finde relevante job opslag til dig?
Hvis du går med tanker om at det kunne være fedt med et nyt job, så burde du i hvert flad have det. Og hvis du allerede er uden arbejde, så burde du i høj grad allerede have oprettet en jobagent.

Nu kan det godt være at en jobagent umiddelbart lyder som en dyr personlig assistent, som leder efter jobs til dig. Men det er det faktisk overhovedet ikke, men det fungerer på samme måde.
Stort set alle de danske jobportaler har en funktion på deres hjemmeside, hvor du selv kan sætte kriterier op, i forhold til hvilke ledige stillinger du kunne være interesseret i. En jobagent er i virkeligheden bare et lige program, som holder øje med jobs som matcher de kriterier, som du selv har valgt. Så får du besked på mail eller sms, så snart der kommer en ledig stilling som passer.
Særligt hvis du i forvejen har et job, så kommer du nok ikke ind på jobportalerne hver dag og kigger. Men det behøver du som sagt heller ikke hvis du benytter dig af jobagent muligheden.

Man kan selv vælge de kriterier, som en jobagent skal søge efter. Typisk vil det være noget i stil med:

  • geografisk placering
  • branche
  • bestemt søgeord
  • eller andre ting

Det der er eden helt store fordel er at du får besked med det samme. Dermed kan du være heldig at være en af de første der henvender sig om jobbet. Og med den konkurrence der er på jobmarkedet i dag, så er det en stor fordel at være først ude.

Så til afslutning. Hvis du er interesseret i at finde et nyt job(eller bare et job), så bør du med det samme få oprettet en jobagent, hvis du ikke allerede har det. Det forøger chancerne væsentligt

Relaterede