Smartlog v3 » Gode Råd » Hulmursisolering
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Hulmursisolering

12. Sep 2012 15:03, Fynboen

Hulmursisolering er en god idé

Har du hørt om de mange fordele der er ved hulmursisolering? Selvom hulmursisolering og efterisolering af hulmuren har rigtig mange og store fordele, er der desværre stadig mange der endnu ikke har sørget for den rigtige isolering af hulmuren – og det koster dem mange penge hvert år. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit hus er isoleret ordentligt, hvorfor så ikke undersøge det med det samme, så du også kan få del i hulmursisoleringens mange fordele og mange tusinde sparede kroner hvert år?

 

Rigtig mange huse i Danmark mangler isolering. Det gælder i særlig høj grad ældre huse fra 1970’erne og tidligere, men også huse der er bygget før 2006 kan potentielt mangle isolering – og det er ofte hulmursisoleringen den er gal med! Mangel på hulmursisolering er dårligt både for dig, dit hus og miljøet.

 

Spar penge og få et bedre indeklima

For dig betyder det nemlig, at du med stor sandsynlighed bruger alt for mange penge på din varmeregning hver måned, fordi huset ikke kan holde på varmen, og du derfor bruger mere energi end nødvendigt på at varme dit hus op.

 

Oplever du sommetider træk, eller at det kan være svært at varme dit hus ordentligt op og holde en konstant temperatur, mangler du med stor sandsynlighed hulmurs isolering. Heldigvis er det nemt og billigt at få rettet op på problemet og altså få et behageligt indeklima, en konstant temperatur og få meget lettere ved at holde på varmen.

 

Billigt og nemt

Det er nemlig billigere end du tror at få isoleret dit hjem ordentligt. Ofte vil udgiften til hulmursisolering tjene sig selv ind på ganske få år, hvorefter du vil opleve en vedvarende besparelse på din varmeregning. Vil du gerne have en præcist udregning af hulmursisolering priser, er det en god idé at kontakte en fagmand der kan hjælpe dig med at undersøge, om dit hus mangler isolering, og som kan give dig en præcis pris for dig.

 

Proceduren med at indblæse hulmursisolering eller hulrumsisolering er ganske enkel. Der fjernes blot et par mursten i muren, hvorefter hulmur isoleringen blæses ind, og du slipper for problemerne med manglende isolering for altid. Der er altså ingen grund til ikke at sørge for, at dit hjem er ordentligt isoleret – du sparer mange penge, indeklimaet bliver langt bedre, du mindsker risikoen for svamp og råd på grund af de lunere vægge, du gør noget godt for miljøet og samtidig forøger du værdien på din bolig og gør den langt nemmere at sælge senere hen, hvis du skulle ønske det. Fordelene er altså mange, og proceduren nem. Så hvad venter du på?

Kommentarer

  1. Cheap Beats By Dre
    28. Nov 2012 08:45
    1

    only of a something else, prior or posterior to itself.Of many things at first sight appearing most evident we can in reality only entertain mere suppositions. That I am not, in this world, the

Relaterede