Smartlog v3 » Gode Råd » Frugtkasser som opbevaring
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Frugtkasser som opbevaring

7. Dec 2017 09:47, Fynboen

Frugtkasser egner sig til ethvert formål, og du kender måske til vigtigheden af, at fødevarer transporteres uden at blive mærket af selve transporten – vi ønsker naturligvis at sikre et pænt og præsentabelt resultat, når blandt andet frugt og grønt når frem til den endelige destination. Frugtkasserne kan købes i flere forskellige farver, som kan gavne til en overskuelig opstilling og håndtering varer, hvilket vi i mit firma drager stor fordel af. Frugt- og grøntkasserne kan blandt andet både købes i farverne grøn og grå og fås i mange forskellige størrelser. Kasserne er robuste og stabile således, at de tåler transport med sving og opbremsninger, uden at der efterlades mærker på de varer, som transporteres. En frugtkasse i fødevarebranchen er ikke bare en kasse, derfor lever disse produkter fra Dansk Transportambalage op til mange formål.

Når det kommer til håndtering af fødevarer, er det essentielt og vigtigt, at man opfylder de lovmæssige krav i forhold til hygiejne. Med disse frugt- og grøntkasser, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt disse lovkrav er opfyldt. Det er der allerede taget hånd om, og dermed er fødevarekasser vejen til en sikker og lovlig fødevarehåndtering.

Frugtkasserne er produceret i HDPE plast, som er modstandsdygtigt overfor fugt, og som også anvendes til mange andre plastikmaterialer, der er i berøring med fødevarer, såsom bære- og indkøbsposer samt affaldsposer til husholdningen, som er i direkte kontakt med fødevarer. Dermed skaber du troværdighed og sikkerhed, når du vælger disse frugt- og grøntkasser.

Frugtkasserne kan endvidere være særdeles gode til privat brug, hvilket vi i min familie udnytter fuld ud. Mange privatpersoner kører ud til frugtplantager eller har selv frugttræer i egen have eller bekendtes haver, når det er sæson for æbler og andet frugt. For at sikre at den friske frugt ikke skal få mærker og stød, som nemt kunne være undgået, er det vigtigt med gode transportmuligheder for frugt. Med de miljøbevidste og hygiejnemæssigt korrekte frugtkasser, vil du nemt sikre dig selv og din familie en optimal håndtering af alle former for både frugt og grønt. Endvidere er kasserne gode til opbevaring af foder til heste - eller til mindre husdyr i hjemmet

Udover frugtkasser forhandles der en lang række andre plastkasser til vidt forskellige formål. Blandt andet finder du brødkasser, fiskekasser, termokasser, kølekasser, kødkasser, kalkun- og kyllingetransportkasser, samt gartnerkasser. Der leveres kasser med mange forskellige funktioner, som blandt andet transparente kasser, kuffertkasser, foldekasser samt specielkasser til alle formål. Endvidere kan der tilkøbes flere forskellige typer af tilbehør til de forskellige kasser, såsom etiketteholdere, klemmer til prisskilte samt dækplader og låg. Disse frugtkasser med mange funktioner kan varmt anbefales.

Relaterede