Smartlog v3 » Gode Råd » Alarmer
Opret egen blog | Næste blog »

Gode Råd

Hjemmeside med gode råd om din hverdag

Alarmer

12. Jun 2012 10:23, Fynboen

GSM alarmer

Et skridt nærmere det fuldkomne liv betyder et sikkert og trygt hjem for dig og din familie! Vi lever desværre i en tid, hvor grådighed og intolerance tilsyneladende forcerer nogle mennesker til at bryde ind i fremmede huse og stjæle med arme og ben. Dette skaber utryghed for de berøvede mennesker, hvilket heldigvis kan undgås. Med GSM alarmer kan du som borger sikre dig mod uønsket fremmed aktivitet i huset, når du ikke er hjemme!

 

Avanceret teknologi

Der er en forskel mellem GSM alarmer og den traditionelle alarm; GSM alarmer kører nemlig via mobilnetværket, hvilket helgarderer dig mod mulige snedige tyve, der ellers troede, at de havde styr på alarmens funktioner! Dette betyder, at skulle uheldet være ude, vil tyven ikke få noget ud af at destruere hverken internet- eller telefonledningen, da alarmen vil fungere lige godt med eller uden disse to. GSM alarmer kommunikerer via mobilnetværket, hvilket altid vil sikre dig besked om ubudne gæster. Denne faktor giver dig en helt anden form for tryghed, der vidner om tillid til dit apparat.

 

Allier dig med dine naboer

Tanken om at stå alene med et indbrud kan tage modet fra de fleste. Da vi mennesker som bekendt er flokdyr, har vi behov for at støtte os til andre. Med GSM alarmer kan du indkode x antal udvalgte kontaktpersoner som alle, sammen med dig, vil få en besked, hvis du skulle risikere at få indbrud. Dette sikrer dig, at du ikke står alene, og at der evt. vil være naboer til stede (og muligvis være i stand til at standse tyven), hvis dit hjem skulle berøves. Med en GSM alarm kan du altså komme endnu tættere på dine venner og bekendte.

 

Opsøg en konsulent

Er du interesseret i en GSM alarm, bør du opsøge en konsulent, der kan hjælpe dig med at klarlægge netop dine behov, og finde en passende alarm. Afhængig af din boligs størrelse og dine ejendele og værdigenstande, findes der forskellige slags alarmer, som kan synes som en jungle, hvis man ikke er ekspert inden for området. En konsulent kan altså hjælpe dig med at finde en passende GSM alarm til dig og din husstand, og vejlede dig angående forsikring etc. GSM alarmer gør det muligt for dig, at frasortere folk der ikke kender forskel på ”dit og mit” fra dit liv!

 

Relaterede